Den Helder

Helderse DJ Erik winnaar De Bondgenoten

Advertentie:

Den Helder – De Helderse DJ Erik Houweling verliet vrijdagavond als winnaar het SBS6 tv-programma De Bondgenoten. In de finale bleek hij in bezit van de code waarmee de kluis kon worden geopend. Nadat hij eerder naast de 100.000 euro greep, was het dit keer wel raak.

Het programma begon in oktober vorig jaar en voor de Nieuwedieper begin dit jaar. Erik (38) had vooraf aangegeven maximaal drie maanden te willen blijven. De quiz zit namelijk zodanig in elkaar dat niet iedereen die verliest direct naar huis hoeft, elke maand begint een nieuwe ronde. Begin maart haalde Erik ook al de finale, maar bezat toen niet de juiste code voor de kluis. Dit keer had hij zes van de tien codes in handen en bij het intoetsen van de vierde code kwam het verlossende woord: de code is juist.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button