Overige

Voorlichtingsavond over bevallen in ziekenhuis Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De afdeling verloskunde van Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder, houdt op donderdag 18 april 2024 een voorlichtingsavond over bevallen. De bijeenkomst is van 19:00 tot 21:00 uur in de Zuster Kueterzaal. De zaal is vanaf 18:30 uur open. De toegang is gratis.

Tijdens de voorlichtingsavond staat de gang van zaken op de verloskamers en de verpleegafdeling centraal. Verschillende deskundigen komen aan het woord en er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast krijgen de aanwezigen (zo mogelijk) een rondleiding op de verloskamers en de couveuse afdeling. Deze avond is zinvol voor alle zwangeren, want ook een geplande thuisbevalling kan onverhoopt in het ziekenhuis eindigen. Dan is het prettig om als aanstaande ouders te weten wat er gaat gebeuren.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar bevallen-denhelder@nwz.nl. Vermeld in de mail naam, telefoonnummer en aantal personen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button