JeugdSport

Extra mountainbikelessen voor kinderen

Hollands Kroon – Er is veel animo voor mountainbikelessen van Sport Nu Westerland, in het Dijkgatbos, en dus hebben ze besloten een extra clinic toe te voegen voor kinderen van 8-12 jaar.

Tijdens een mountainbike clinic leren de deelnemers de basistechnieken van het mountainbiken; schakelen, remmen, bochten, balans, klimmen en dalen. Fietsen kan iedereen, maar het geheim van mountainbiken zit hem juist in de techniek. Als je de techniek onder controle hebt geeft dat vertrouwen en vertrouwen zorgt ervoor dat je plezier hebt in wat je doet.

Deze nieuwe clinic start op vrijdagmiddag 8 mei van 15.30 tot 17.00 uur. Meer informatie en het aanmeldformulier staat op www.sport-nu.nl/mountainbike-clinic

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button