Den Helder

Kappers misschien weer open volgende week

Adverentie

Den Helder – Er gaan speculaties rond dat de kappers rond volgende week weer open mogen.

Robert Jan Oudijk, eigenaar van kapsalon Robert Jan, hoopt dat vanaf volgende week de kapsalons weer open mogen. Na minimaal zes weken dicht te zijn gewest heeft hij weer zin om alle, zo geheten coronakapsels aan te pakken. Mensen staan te springen om weer in de kappersstoel te mogen zitten na alle pogingen van zelf kleuren.

Om open te kunnen moeten natuurlijk wel maatregelen worden genomen. Zo staan de stoelen verder uit elkaar, mogen mensen maar per drie naar binnen en is er een heel streng hygiënebeleid. Hij verwacht spoedig meer duidelijkheid over de heropening van de kapsalons, zo liet hij dinsdag weten op LOS radio.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button