112

Auto uitgebrand in Helderse Brouwerstraat

Adverentie

Den Helder – Een personenauto, geparkeerd aan de Helderse Brouwerstraat, is dinsdagavond uitgebrand. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit.

Rond 22:40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een personenauto die in brand stond op een parkeerplaats tussen de Brouwerstraat en de Nieuwstraat in. De brandweer bluste het voertuig, maar kon niet voorkomen dat deze zwaar beschadigd raakte.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Wie iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Brouwerstraat, een camera in de buurt en mogelijk videobeelden heeft of andere informatie heeft over deze brand wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button