Loterij bij Dutch Wooden Boat festival

Den Helder – Het nieuwe festival voor HoutenBoten gaat door dit jaar en is verplaatst naar 3 tot 5 september. Samen met wat botters, Wieringer aken en -skuutjes in een kleine botterrace en wellicht de Helderse Jutterhavendagen op de plint, hoopt iedereen op min of meer open terrassen en restaurants. Zie www.dutchwoodenboatfestival.nl.

Net als in 2019 is de toegang weer gratis voor zowel schepen als toeschouwers. Dit jaar is er tevens een loterij. Te winnen een houten zeilboot. De wens van de lotenverkopers is om tenminste 100 loten aan de man te brengen. De opbrengst gaat naar de bouw van catamarans voor het onderling eilandverkeer voor de bewoners van de Solomonseilanden. Deze eilanden zijn gelegen in het westelijk deel van de Stille Oceaan ten oosten van Nieuw Guinea.

Lot kopen
Meedoen? Stort € 25,- per lot op de rekening van De Bootbouwschool, IBAN NL64 TRIO 0786 9197 28 met de vermelding van naam en e-mailadres. De loten worden digitaal toegestuurd. De hoofdprijs is een prachtige houten zeilboot compleet met trailer en passend dekzeil. Een anoniem te blijven familie uit Overijssel heeft deze beschikbaar gesteld als hoofdprijs.

Exit mobile version