Sport

Bettine Vrieskoop opent OldStars tafeltennis

Advertentie:

Den Helder – Bettine Vriesekoop opent donderdag 19 mei het OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop. De kick-off wordt een feestelijke middag met de komst van de oud-inwoner en meervoudig Europees en Nederlands kampioene tafeltennis en maakt deel uit van de Beweegweek voor Ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.

De middag begint om 13:00 uur met de presentatie van Bettine. Aansluitend geeft ze een training. Vriesekoop is ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond. De tafeltennisser beoefende de sport van 1977 tot 2002 op het hoogste niveau. Vriesekoop heeft in die tijd heel veel prijzen gewonnen, waaronder veertien keer Nederlands kampioen in het dames enkelspel en twee keer Europees kampioen.

Jarenlang getafeltennist, of op de camping of gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Vanaf donderdag 19 mei kan een ieder elke donderdag meedoen met OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop. Bij OldStars tafeltennis bestaat een training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werken de deelnemers via tafeltennis aan een betere balans en conditie. Naast de training is er tijd voor ontmoeten van andere mensen met een kopje koffie of thee.

Deze kick-off valt midden in de Vitaliteitspelen van het Nationaal Ouderenfonds. In deze week van 16 tot en met 20 mei staat sporten en bewegen voor en door ouderen centraal. Met een boordevol programma zijn er door heel Nederland beweegactiviteiten bij sportverenigingen en woonzorgcentra. Van sportdagen tot beweegbingo’s.

Traplift aanwezig
De accommodatie van de tafeltennisvereniging is gevestigd op de eerste verdieping van de firma Oosterbeek aan de G. P. Blankmanstraat in De Schooten. De zaal is ook bereikbaar via de nieuwe traplift. Voor meer informatie over tafeltennis bij TTV Noordkop, neem contact op met Jan Mansvelders jan.mansv@hotmail.com of voor OldStars met Ingrid Jonk ingridjonk@live.nl. Ook aanmelden voor de kick-off op 19 mei gaat via Ingrid Jonk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button