Hollands Kroon

Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp wordt gedeeltelijk herstraat

Adverentie

Nieuwe Niedorp – De Dorpsstraat wordt gedeeltelijk herstraat. Dit is nodig om de weg veilig te houden. Getracht wordt om overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan (verkeers-) hinder ontstaan, omdat de weg is afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding aangegeven. In de Dorpsstraat wordt de hoofdrijbaan de Zwagermanstraat 129 gedeeltelijk herstraat. Deze werkzaamheden zijn reeds begonnen en duren tot woensdag 17 mei.

Het was de bedoeling om meerdere stukken van de Dorpsstraat aan te pakken. Dit doet de gemeente nu niet, omdat Liander in 2023 of 2024 een 10 Kilovolt kabel in de straat aanlegt. Dit betekent dat voor de aanleg van deze kabel, de hele hoofdrijbaan op de schop gaat. Daarnaast vervangt Liander dan ook meerdere leidingen.

Vragen?
Voor verdere vragen bel 088 321500 bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button