Hollands Kroon

Veteranen Contactgroep viert derde lustrum

Hippolytushoef – De Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon (VCWHK) viert haar vijftienjarig bestaan. Vrijdag 20 mei van 14:00 tot 18:00 uur is de feestelijke bijeenkomst in “Café Arlette” (voorheen Café de Kasteleen”) Nieuwstraat 26. Parkeergelegenheid is er in de Nieuwstraat of 100 meter verderop op het parkeerterrein bij de Aldi supermarkt.

Het programma begint om 14:00 uur met koffie en gebak, Vervolgens een toespraak met een terugblik van vijftien jaar VCWHK. Daarna om 16:00 uur een diapresentatie over de afgelopen vijftien jaar.

Het derde lustrum wordt om 18:00 uur afgesloten. Tussendoor is er twee maal een muzikaal optreden door Dirk en Jetty Bak.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button