Hollands Kroon

Jubilerende klaverjasvereniging op bezoek bij Bloeiers

Slootdorp – Klaverjasvereniging Niet Zonder Strijd uit Middenmeer bestaat 65 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon kwamen vertegenwoordigers van de vereniging in contact met matchgroepslid Afke Schrale. Door een bijdrage van Bloeiers, het bedrijf van Afke, kon dit jubileum gevierd worden.

Hoewel het principe van de beursvloer het handelen met gesloten beurs is, kon zij het toch niet laten om de jubilerende vereniging met een geldelijke bijdrage te helpen. Mede hierdoor kan het jubileum gevierd worden. Een grote delegatie klaverjassers kwam deze ophalen bij Bloeiers, het bedrijf van Afke.

Bloeiers is een kwekerij in Slootdorp (Wieringermeer) waar eenjarige zomerbloeiers, kruiden, vaste planten en grote hangpotten geteeld worden en in de zomer en het najaar bijzondere siervruchten, decoratieve groenten, viooltjes en vaste planten. Bij Bloeiers kopen bezoekers de producten direct vanuit de kwekerij. De kassen hebben een oppervlakte van 9.600 vierkante meter. Daarnaast heeft Bloeiers een buitenafdeling met tafels vol bijzondere eenjarigen en vaste planten.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button