Den HelderUitgaan

Moederdag op de Algemene begraafplaats Den Helder

Den Helder – Het is zondag 14 mei Moederdag. Voor velen is dit een dag waarop een overleden dierbare extra wordt gemist. Wie op Moederdag een bezoek brengt aan de Algemene Begraafplaats is van 10:30 tot 15:30 uur van harte welkom in de historische aula. Ook delen medewerkers van de Gemeente Den Helder gratis plantjes uit, die bezoekers op het graf van hun overleden dierbaren kunnen zetten.

In de aula bij de ingang van de begraafplaats bieden medewerkers van Oleahof Uitvaartzorg een kopje thee of koffie aan. Ook is de stijlvolle aula te bezichtigen. Het gebouw komt uit 1911 en is een gemeentelijk monument. De parkachtige begraafplaats is een plek bij uitstek om overleden dierbaren te herdenken en te gedenken. Niet alleen de personen die er begraven liggen, maar iedereen die wordt gemist. Het is ook een plek waar vaak bijzondere ontmoetingen en waardevolle gesprekken ontstaan.

De beheerster van de begraafplaats is op 14 mei aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen. Zij kan meer vertellen over de bijzondere graven, monumenten en andere bezienswaardigheden zoals de prachtige gedenkboom. Voor meer informatie is Oleahof Uitvaartzorg te bereiken via 0223-633221. De Algemene Begraafplaats is te vinden aan Kerkhoflaan 4 in Den Helder.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button