Den HelderUitgaan

Sail’ers Sandwich in Maritieme Sail sferen in Paviljoen van Toen

Den Helder – Ter gelegenheid van Sail organiseert AngenieTea’s samen met de dames van Tekenkring aan Zee een expositie in maritieme sferen. De expositie vindt in juni en juli plaats in het Paviljoen van Toen.

De Tekenkring is een groep vrouwen die maandelijks in het paviljoen bij elkaar komen om samen te tekenen. Ze maken gebruik van diverse materialen en verschillende vrije werkvormen. Met elkaar bedenken ze hun thema’s en dit keer gaan zij de uitdaging aan met het thema Maritiem/Sail. De resultaten zullen de maanden juni en juli te zien zijn terwijl bezoekers daar ook kunnen genieten van een Sail’ers Sandwich.

AngenieTea’s lanceert deze maanden en dus ook tijdens Sail een Sail’ers Sandwich om stevig in de schoenen te staan tijdens deze spectaculaire dagen. De Sandwich heeft 2 sneetjes volkoren brood, 3 gebakken eieren met meegebakken spek, een cafetière koffie en een glaasje sap. De Sail’ers Sandwich kost € 10.60. Er is bewust voor de € 0,60 gekozen, want het is de zesde keer dat Sail Den Helder aandoet.

Tijdens de openingstijden van AngenieTea’s kunnen bezoekers naast de expositie uiteraard ook het museum bezoeken in de muziekkoepel. Ook hier wordt het een en ander ingericht in Sail sferen door het Helders Museum.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button