Sport

MSV Zeemacht doet het goed in Eindhoven

Advertentie:

Den Helder – De zwemmers en zwemsters van MSV Zeemacht hebben het zaterdag uitstekend gedaan tijdens nationale wedstrijden in Eindhoven.

Het was dag twee van de ONMK in Eindhoven. Het werd druk in het bad met Zeemachtzwemmers. Ze zullen weer weten dat we er zijn. Gisteren is het al begonnen en jawel, de eerste zilveren medaille is alweer binnengesleept door Bianca. Op de 1500 meter vrije slag zwom zij naar een fraaie tweede plek.

Er was ook een nieuw Nederlands Para record op de 800 meter. Amber vloog door het water en tikte aan in 9.50,51. Bianca deed ook de 800 meter en tikte aan in 11.05,77. Daarnaast waren er nog veel meer mooie prestaties van de leden van MSV Zeemacht. Zondag gaat het ONMK verder, en is de kans groot dat er nieuwe triomfen te vieren zijn.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button