Sport

Wout de Wolf winnaar vierde ledentoernooi

Advertentie:

Den Helder – Bij jeu de boules vereniging Entre Nous werd het vierde ledentoernooi gespeeld. De opkomst afgelopen zaterdag was ondanks vele zieke leden redelijk te noemen. Om 12:00 uur begonnen de wedstrijden van drie voorronden alvorens de finale werd gepeeld. Er waren weer verrassende uitslagen te noteren wat een interessante finale opleverde.

De finale ging tussen Rob Koopmans met Herman Pol tegen Wout de Wolf met Henk Loonstra. Een finale met een spannend slot. In het begin van de partij leek het daar niet op, want de Wolf en Loonstra gingen voortvarend van start. Na zeven werprondes stonden ze met 11-3 voor en leek de partij gespeeld.

Rob Koopmans en Herman Pol kwamen terug in de wedstrijd en liepen gestaag in wat resulteerde dat na elf werprondes de stand 12-12 was. Op drie millimeter verschil wonnen de Wolf en Loonstra de finale met 13-12. Op Hemelvaartsdag wordt er een onderling doublet toernooi gespeeld. De aanvang daarvan is om 13:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button