Den Helder

Bewoners Den Koogh ontvangen weer bezoek dankzij ‘kletsboetje’

Adverentie

Den Helder – Omring locatie Den Koogh kon wel een helpende hand gebruiken. Facilitair teamcoach Marlies Touwen-Schoneveld diende daarom een aanvraag in bij de Helderse Uitdaging. “Onze kwetsbare ouderen krijgen al weken geen bezoek, niet van hun familie, de trouwe mantelzorgers of vrijwilligers. We bedachten een communicatiehoek binnen, zodat bezoekers aan de andere kant kunnen bellen. We zochten alleen nog een bedrijf dat wilde helpen om de buitenkant, water- en winddicht te krijgen.”

Veel ruimte aan de buitenkant was er echter niet, dus de aanvraag was niet 1,2,3 te realiseren. Tot Warnars Makelaardij, De Wandelcoach en KraakHelder Communicatie de handen ineen sloegen. Ze bestelden gezamenlijk een partytent van 3×2 meter.

Die paste precies en het ‘kletsboetje’ is nu helemaal perfect in orde in deze tijden van corona. “We mochten het zelf even uitproberen en het werkt perfect! Zo fijn voor de bewoners dat ze hun familie op deze manier toch kunnen zien,” zegt Jasper Tolhuijs van De Wandelcoach. “Of de zon nu schijnt of het regent, zoals de dag dat wij er waren, je zit nu lekker beschut. Dus laat het bezoek maar komen!”, vult Raymond Warnars van Warnars Makelaardij enthousiast aan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button