Den Helder

Live op Facebook in gesprek met de burgemeester

Advertentie:

Den Helder – Wie vragen wil stellen aan burgemeester Jeroen Nobel, kan dat maandagavond 8 juni doen tijdens een live-uitzending op Facebook.

Vanaf 18.30 tot 19.15 uur zit de burgemeester klaar op www.facebook.com/gemeentedenhelder om vragen te beantwoorden over alles wat met het coronavirus en de maatregelen te maken heeft.

“Want”, zo zegt hij: “Ik kan me voorstellen dat die er zijn. We zijn weliswaar de fase van meer vrijheid ingegaan, maar dat vraagt nog steeds veel van ons allen. Het coronavirus is onder controle en het is aan ons om dat zo te houden. Daarom zijn de maatregelen nog niet van de baan. Ik nodig u van harte uit om met mij in gesprek te gaan en kijk ernaar uit om u ook op deze manier te mogen ontmoeten.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button