Hollands Kroon

Microsoft hulp voor digitalisering ouderen

Advertentie:

Hollands Kroon – Gedurende de coronacrisis gebeurt er veel online. Voor veel ouderen is dat even wennen en vaak lastig. De Lokaal Samenwerkende Belangenorganisatie Ouderen in de gemeente Hollands Kroon wil daar in samenwerking met Wonen Plus Welzijn hulp bij bieden.

Voor dit doel deden zij bij de Hollands Kroonse Uitdaging een aanvraag voor een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund, Deze werd gehonoreerd. Op bijgaande foto is te zien Marika De Jager van Wonen Plus Welzijn en Jan Kers van LSBO-HK.

Meer informatie over de LSBO is te vinden op www.lsbo-hollandskroon.nl. De website van Wonen Plus Welzijn staat op www.wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button