Den HelderJeugd

Spectaculaire aftrap nieuwe Kunst in School-seizoen

Den Helder – Triade heeft de aftrap van het nieuwe Kunst in School-seizoen een feestelijk tintje gegeven. Alle scholen in in Den Helder, Schagen en Hollands Kroon ontvangen de gids met het nieuwe aanbod plus een overheerlijke taart van Bakkerij Dunselman.

De afgelopen maanden zijn voor iedereen heftig geweest. Ook voor Triade was het even wennen om alleen online lessen te kunnen geven. Inmiddels is de kunstenschool weer ‘van het slot’ en zijn de lessen weer opgestart. In de tussentijd heeft men niet stil gezeten; integendeel. Naast het verzorgen van online lessen is achter de schermen aanbod ontwikkeld voor het nieuwe ‘Kunst in School’ seizoen, speciaal voor alle scholen in Den Helder, Schagen en Hollands Kroon.

Kunst in School omvat een uitgebreid aanbod van voorstellingen en projecten rond alle kunstdisciplines: muziek, dans, theater, multimedia en fotografie. Het aanbod is zeer gevarieerd; van hiphop-danstheater en poppentheater tot workshops vloggen en fotografie, maar ook een uitstapje naar De Nollen behoort tot de mogelijkheden.

“Het is een bizar jaar, juist ook voor scholen. Omdat we in deze tijd wel wat positiviteit kunnen gebruiken en het nieuwe schooljaar straks knallend van start willen gaan, hebben we bedacht om de overhandiging van de Kunst in School-gidsen een feestelijk karakter te geven. En wat is een feest zonder taart?”, aldus Sander Boschma, directeur van Triade. Hij overhandigde de eerste gidsen met overheerlijke taart aan Bart Oud, directeur van RK basisschool De Windwijzer in Den Helder.

Het initiatief is een samenwerking met Probezorgt en Bakkerij Dunselman. De taartdozen zijn versierd door bewoners van ‘s Heerenloo, de groepen Cederhout en Perenhout.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button