Hollands KroonSport

Voetbalvereniging Succes kreeg succesvolle hulp

Advertentie:

Hippolytushoef – Voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef heeft, zoals vele verenigingen, te lijden onder de maatregelen die voortvloeien uit de corona-crisis. Geen inkomsten uit de kantine, sponsoren die afhaken, kosten die doorgaan.

In plaats van achterover te gaan zitten, is de club juist extra in actie gekomen om de accommodatie te onderhouden en vooral te verbeteren voor als de maatregelen weer iets versoepeld worden. Om dan weer te bieden dat wat het gezondst is voor lichaam en geest, samen sporten.

Zij lazen op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging over de actie van Microsoft, voor mogelijke hulp in de corona-crisis. En de club stuurde een goed onderbouwde aanvraag in. Deze werd gehonoreerd. Het geld dat zij ontvangen zal besteed worden om de vereniging weer ‘coronaproof’ op te starten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button