112

Gestolen spullen gevonden, maar van wie?

Den Helder – De politie van Den Helder heeft vrijdag drie personen aangehouden voor diefstal uit een voertuig. Daarbij zijn de nodige spullen aangetroffen, maar de vraag is nu: van wie zijn deze, vermoedelijk gestolen, spullen? Wie het weet mag het zeggen en wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

De genoemde diefstal heeft plaatsgevonden tussen 05.00 en 05.30 uur in de Jacques Lemairstraat in Oud Den Helder. “Bij de verdachten zijn nog meer goederen aangetroffen, waarvan wij het vermoeden hebben dat deze van diefstal afkomstig zijn. Echter zijn deze goederen (nog) niet te koppelen aan een aangifte”, aldus de politie.

Wie de goederen herkent of eigenaar van een of meer artikelen is wordt verzocht contact op te nemen via het algemene telefoonnummer 09008844. Dit kan onder vermelding van registratie PL1100-2021113435. Ook mensen die getuige zijn geweest van de genoemde diefstal worden gevraagd contact op te nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button