Den Helder

Van bezorger naar franchisenemer: Pjotr (29) opent Domino’s vestiging in Julianadorp

Adverentie

Julianadorp – Waar Pjotr Tammeling ooit begon met een baantje als pizzabezorger, is hij inmiddels trotse eigenaar van twee Domino’s vestigingen in de Noordkop. Vanaf maandag 5 juni komt daar een vestiging in Julianadorp bij. De winkel is gevestigd aan Schoolweg 37 en gaat zeven dagen per week open. Domino’s Julianadorp richt zich op het afhalen en bezorgen van handgemaakte pizza’s, diverse bijgerechten, sandwiches en desserts.

Franchisenemer van de winkel is Pjotr Tammeling, die met zijn jarenlange ervaring binnen Domino’s nu zijn derde vestiging opent en geen onbekende is in de regio. Pjotr startte bij Domino’s Groningen als bezorger en maakte in zijn eerste twee jaar meer dan 10.000 bezorgritten en vestigde twee keer een bezorgrecord. Met de aanvullende ervaring die hij opdeed als pizzamaker, groeide hij al snel door naar winkelmanager van de vestiging.

Na een functie van regiomanager voor meerdere Domino’s vestigingen in combinatie met de HBO opleiding Retailmanagement en Ondernemerschap, nam hij de stap tot het openen van zijn eerste winkel in Schagen. Inmiddels is daar een winkel in Den Helder bijgekomen en nu is Pjotr klaar om zijn kennis en ervaring in te zetten om inwoners van Julianadorp te verblijden met verse pizza’s en zijn service.

Duurzame en stille bezorging
Domino’s Julianadorp bezorgt met zes elektrische fietsen en één elektrische scooter. Pjotr: “Ik vind het belangrijk om op een duurzame en stille manier te bezorgen. Deze visie op duurzaamheid voer ik ook door in mijn winkel: de oven is volledig elektrisch en in de toekomst wil ik graag zonnepanelen plaatsen.”

Domino’s Julianadorp is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de winkel van 11:30 uur tot 22:00 uur geopend.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button