Hollands Kroon

De Zonnebloem uit Kolhorn bezoekt de Kunsttuin in Winkel

Advertentie:

Winkel/Kolhorn – Een gereduceerd groepje gasten van de Zonnebloem werkgroep Kolhorn heeft een bezoek gebracht aan de Kunsttuin van Ger en Mientje Leegwater in Winkel. Het bezoek kwam tot stand na een match op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

De bezoekers werden door Mientje ontvangen met koffie, thee en een gevulde koek. Na een gezellig praatje van Mientje ging het gezelschap de tuin in. “We hebben ons verbaasd over de creativiteit en kundigheid van Ger en de groene vingers van Mientje. In het tweede bouwwerk van Ger zijn we met de haan die ons overal volgde op de foto gegaan. Toen we alle bouwwerken en de nieuwe beelden van dieren hadden bekeken, hebben we onder het genot van een tweede kopje koffie naar sterke, komische verhalen van Ger zitten luisteren. Een leuk uitstapje dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging!”

Mensen die ook eens een kijkje willen nemen in de Kunsttuin Winkel, kunnen voor meer informatie terecht op kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button