Uitgaan

Muzikanten gezocht voor jamsessie op Breewaterplein in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het Breewaterplein in Den Helder is al vele jaren een bruisend centrum van muzikale diversiteit. Op zaterdag 13 juli wordt daar door The Crazy Chicken, Café de Boell & Café Style een jamsessie georganiseerd. Muzikanten zijn van 14:00 tot 18:00 uur welkom.

“Of je nu solo speelt of met een band, kom en deel je muzikale talent met een enthousiast publiek”, vertelt Angelina de Klerk van The Crazy Chicken. “Het Breewaterplein biedt het perfecte podium voor zowel ervaren artiesten als nieuwe talenten om hun kunsten te laten zien. Dus houdt je van live muziek? Zit je graag met vrienden op een terras? Ken je zelf mensen die een spotlight op het podium verdienen? Kom dan langs!”

Ook bezoekers zijn van harte welkom om de jamsessie bij te wonen. Zij kunnen een bonte verzameling van muzikaal talent verwachten: van jazz en rock tot pop en blues. Virtuoze gitaristen, getalenteerde zangers, dynamische drummers, en meesterlijke toetsenisten zullen hun opwachting maken. Daarnaast is er een volledige backline waar de muzikanten overheen kunnen spelen. Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden, zij kunnen zich 13 juli melden op het podium.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button