Hollands Kroon

Sloop Triplo-gebouw Anna Paulowna startschot voor nieuwbouw

Woningstichting Anna Paulowna bouwt elf energiezuinige sociale huurwoningen

Advertentie:

Anna Paulowna – Het voormalige Triplo-gebouw aan de Sportlaan in Anna Paulowna wordt sinds maandag 27 mei wordt gesloopt. Voor Woningstichting Anna Paulowna is dat het startschot voor de bouw van elf zeer energiezuinige huurwoningen in deze parkachtige omgeving. De bouw start aansluitend op de sloop.

De woningen zijn bestemd voor kleine huishoudens. Op de begane grond komt een woonkamer met open keuken. Op de verdieping twee slaapkamers en de badkamer. Bij de woning hoort een kleine tuin.

Woningstichting Anna Paulowna vindt het belangrijk dat nieuwbouw zorgt voor doorstroming in de bestaande woningen. Daarom krijgen zes huurders van Woningstichting Anna Paulowna voorrang voor deze nieuwe woningen aan de Sportlaan. Hun huidige woningen komen dan vrij voor woningzoekenden die al lang wachten op een woning. De resterende vijf woningen worden daarna geadverteerd via www.woonmatchkopnh.nl voor √°lle woningzoekenden. Inwoners van de gemeente Hollands Kroon krijgen voorrang op woningzoekenden van buiten de gemeente.

Meer informatie
Op de website van Woningstichting Anna Paulowna staat meer informatie over de woningen die aan de Sportlaan gebouwd gaan worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button