Den HelderUitgaan

Kermis geopend door wethouder Visser

Adverentie

Wethouder Kees Visser opende vrijdagmiddag 5 juli 2019 om 15.00 uur de zomerkermis in Den Helder. Na de officiële opening werden er gratis kermiseuro’s uitgedeeld.

Meer dan 35 attracties zijn dit jaar op de Zomerkermis Den Helder te vinden. Van de booster tot het spookhuis en van de familieachtbaan tot heerlijke kermislekkernijen. De kermis is opgesteld op het Koningsplein, de Prins Hendriklaan en de parkeerplaats aan de Kanaalweg. Het is tien dagen lang feest in het hart van Den Helder.

De kermis is tot en met zondag 14 juli dagelijks van 13.00 tot 24.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag tot 00.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.zomerkermisdenhelder.nl.

Foto’s: dhfoto

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button