Hollands Kroon

Nieuwe AED’s voor AED-netwerk Hollands Kroon

Adverentie

HOLLANDS KROON – In juli 2019 worden alle AED’s, vallend onder het gemeentelijk AED-netwerk, vervangen door een nieuw exemplaar. Veel AED’s binnen het gemeentelijk netwerk hebben hun technische levensduur bereikt en zijn toe aan vervanging. Hiermee wordt direct het gemeentelijk netwerk geactualiseerd en komt er binnen het netwerk één uniform AED model. Daarnaast worden alle AED-kasten met een sleutelslot vervangen door een AED-kast met een codeslot.

Na een meervoudige onderhandse aanbesteding is de opdracht gegund aan de firma AED Solutions. Naast het leveren van de AED’s en AED-kasten wordt ook het onderhoud vanaf 1 augustus 2019 uitgevoerd door AED Solutions. Als gevolg van het onderbrengen van zowel de levering als het onderhoud bij één partij, wordt de samenwerking met Stichting AED Hollands Kroon met ingang van 1 augustus 2019 beëindigd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button