Den HelderJeugdUitgaan

Sportservice organiseert activiteiten voor jongeren in de zomervakantie

Adverentie

Den Helder – Er is geen dag dat de jeugd zich hoeft te vervelen in de zomervakantie, want elke dag is er wel iets te doen voor ze. Van drone racen tot dansworkshops. De activiteiten variëren tussen skaten, steps, BMX’en, lasergamen, archery tag, graffiti, voetbalskills-wedstrijden en nog veel meer. Alles gebeurt onder de noemer Try Out Park Den Helder in de megatent naast het gebouw waar tegelijkertijd GameDay gehouden wordt. Op Willemsoord. Het Try Out Park gaat dinsdag 13 juli open.

Jordy van Kesteren is namens Team Sportservice aangesloten bij de organisatie van dit grootschalige evenement voor jongeren vanaf 12 jaar. “We zijn echt supertrots op het programma waarin onder andere Timor Steffens langskomt voor een clinic. Hij is een van de Nederlandse topdansers die onder andere gedanst heeft met Chris Brown en je zou hem kunnen kennen als jurylid van dansshows op tv”, aldus Van Kesteren.

Samen
Het draait uiteraard niet alleen om grote namen op het Try Out Park Den Helder. Het gaat er vooral om dat de jongeren een mooie vakantie kunnen beleven. Eindelijk weer samen dingen mogen ondernemen. De gemeente Den Helder heeft Jongerenwerk van Mee & de Wering, Triade en Team Sportservice gevraagd een gevarieerd aanbod neer te zetten in de zomervakantie.

Van Kesteren: “Toen we met elkaar de dansscholen uit Den Helder en Julianadorp vroegen zich aan te sluiten, reageerden die direct enthousiast. Rik Niks is coördinator dans en regelt de vrijwilligers. Daarnaast geven de Jongeren Advies Raad, sportclubs en kunstenaars hun medewerking. Dan kun je denken aan materiaal dat ze beschikbaar stellen, meedenken en promotie. De Koninklijke Marine heeft er mede voor gezorgd dat we dit mogelijk kunnen maken.”

Inschrijven
Alle activiteiten staan op de speciale site www.topdh.nl. Daar vinden geïnteresseerden een rechtstreekse link naar de inschrijfsite waar het volledige aanbod op een rij staat. Inschrijven voor de onderdelen is verplicht. Per dag zijn er meerdere tijdsblokken te boeken. Elke werkdag is er een activiteit of clinic.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button