Den Helder

Extra laadpalen voor elektrische auto’s in Kruiszwin

Advertentie:

Den Helder – De gemeente Den Helder plaats in Kruiszwin (Julianadorp) twee extra laadpalen voor elektrische auto’s. In hofje 11 en 21 in Kruiszwin staan al in twee laadpalen voor elektrische auto’s. Er komen nu tijdelijk twee extra laadpalen bij in hofje 11 en in hofje 12.

Elke laadpaal kan twee auto’s opladen. Hierdoor zullen er dan acht parkeerplekken zijn om een elektrische auto op te laden. Elke laadpaal neemt twee parkeerplaatsen in beslag. De laadpalen zullen worden geplaatst nadat de rioolwerkzaamheden klaar zijn en de straat opnieuw wordt aangelegd.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de omgevingsmanager Chantal Tatipata. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 15:00 uur telefoonnummer 140223.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button