Kop van Noord-Holland

Het stormt: NS schrapt treinverkeer Noord-Holland

Advertentie:

Den Helder – Wie met de trein naar werk of school wil heeft woensdag pech, want sinds 08.30 uur is het hele treinverkeer in de provincie Noord-Holland stilgelegd. De NS heeft hiertoe besloten in verband met de storm die over het land raast. Het KNMI heeft voor onze regio zelfs code Rood afgegeven.

Code Rood betekent kans op zware windstoten tot wel 120 kilometer per uur. De storm heeft dit keer de naam Poly gekregen en zorgt dus voor de nodige overlast. Behalve stevige wind wordt veel regen verwacht. In Den Helder waren de eerste gevolgen van de storm woensdagochtend rond 08.00 uur al te zien. Op en langs veel straten lagen al afgewaaide takken.

Nieuws over de storm? Foto’s, video? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

1 reactie

  1. Maar wilde je naar bijv .Alkmaar dan kon je volgens het reisadvies van n.s. met de bus, want die bleef gewoon doorrijden.
    Straks in het najaar bladeren en winter sneeuw op de rails. Geweldig zo,n vervoersbedrijf.

Wellicht ook interessant

Back to top button