Uitgaan

Citymarketing zet Helderse uitjes in de spotlights

Advertentie:

Den Helder barst deze zomer van de activiteiten voor het hele gezin. Van avontuurlijke buitenuitjes tot leuke indoor avonturen, er is voor ieder wat wils. Citymarketing Den Helder zet deze zomer diverse gezinsuitjes in de spotlights.

“In onze stad zijn er talloze leuke dingen te doen voor het hele gezin, ongeacht het weer”, zegt Kirsty Den Dulk van Citymarketing Den Helder. “Van 2 juli tot en met 10 september zetten we elke week een ander uitje in het zonnetje.” Denk aan buitenactiviteiten zoals de Klimvallei, kanoën, surfen of een vaartocht met de Blauwe Zeeridder. Bij minder weer zijn de Helderse musea, bowlen of het zwembad perfecte alternatieven.

Kaartjes winnen
Elke week licht Citymarketing Den Helder één uitje uit op hun social media kanalen. “Elke woensdag (Winnen op Woensdag) tijdens deze periode organiseren we een prijsvraag in onze stories op Instagram en Facebook”, legt Kirsty uit. Wie meedoet aan de prijsvraag maakt dus kans op kaartjes voor een van de uitjes.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button