Sport

Post verlengt contract bij Den Helder Suns

Advertentie:

Den Helder – Steven Post heeft voor twee jaar bijgetekend bij de Den Helder Suns, zo meldt de basketbalvereniging via social media. De 2.08 meter lange power forward moet onder coach Paul Vervaeck verder groeien bij de SUNS in de BNXT League.

Afgelopen seizoen toonde hij al meerdere malen zijn waarde in de BNXT wedstrijden. Hij speelde twintig wedstrijden mee en gemiddeld 14 minuten per wedstrijd. Een van de sterkere optredens was in het duel tegen Feyenoord, waarin Post goed was voor 13 punten en 14 rebounds. Naast zijn optredens in het BNXT team werd Steven afgelopen seizoen ook kampioen in de promotiedivisie met het team van BV Noordkop / SUNS 2.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button