SportVideo

Video: Robin Post heeft één doel: meedoen aan de Olympische Winterspelen

Advertentie:

Wieringerwerf – Sinds haar vijfde is de nu 25-jarige Robin Post al fanatiek met sport bezig en haar grootste doel is meedoen aan de Olympische Winterspelen in Italië. In de bobslee, de sport waar ze zo’n twee jaar geleden verliefd op werd.

Haar eerste sport was atletiek en deze beoefende zij bij de atletiekvereniging A.V. Wieringermeer. Later is zij overgestapt naar atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard, waar zij zich ging specialiseren in het kogelslingeren. Twee jaar geleden heeft zij de overstap gemaakt naar het bobsleeën. Dit gebeurt wel eens vaker, omdat beide sporten veel raakvlakken hebben, zoals snelheid, explosiviteit en kracht. De bobsleebond vroeg mensen en daar heeft zij een testdag goed doorstaan.

Olympische Spelen
Haar ultieme doel is altijd al geweest meedoen met de Olympische Spelen en daar is zij nu keihard voor aan het trainen. In de zomer sport zij op de atletiekbaan en in de winter gaat zij naar het buitenland om daar op het ijs te trainen.

Meer informatie op www.bobteampost.nl

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button