Hollands Kroon

Kermis Wieringerwerf komt er aan

Adverentie

WIERINGERWERF – Er staan al enkele wagens op het grasveld aan de Brink in Wieringerwerf, zoals ieder jaar in de week van het tweede weekend van augustus is het weer tijd voor de Kermis van Wieringerwerf. De attracties worden de komende dagen opgebouwd en gaan vanaf vrijdag middag open.

Welkom bij de Buren heeft weer een mooi kermis programma voor jong en oud. De buiten activiteiten beginnen donderdag avond met autoproppen en op maandag middag vanaf 15:00 vrachtwagen trekken. De maandagmiddag artiest dit jaar is Peter Beense, Tom Haver en Robbert van Steenhoven in de avond als kermis afsluiter de band Dreamcast.

Het feest is zowel binnen in het cafe als in de feesttent voor de deur het volledige programma checkt u onderstaand.

 

Programma Kermis Wieringerwerf 2019
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button