Nieuws

Nieuwe speler voor de Suns

Advertentie:

Den Helder SUNS heeft Michael Miller vastgelegd voor komend seizoen. De van North Texas State afkomstige perimeter speler is veelzijdig en op 3 posities inzetbaar. Hij meet 191 cm, speelt “groot” en staat fysiek zijn mannetje.

“Wij waren op zoek naar een leiderstype die gewend is om voorop te gaan in de strijd en tevens op meerdere posities uit de voeten kan. In Michael denken wij die speler gevonden te hebben”, zegt hoofdcoach Peter van Noord. “Hij heeft de laatste twee seizoenen een belangrijke rol vertolkt bij de opmars van North Texas State (21-12 record 2018-’19) op en buiten het veld. In het kader van SUNS Assist zal hij ook een een meerwaarde voor ons betekenen.”

“Michael heeft drang naar de basket, beschikt over een goede drive, speelt met een zogenoemde ‘high motor’ en heeft een goed schot van buiten ontwikkeld”, aldus Van Noord. “Verdedigend past hij eveneens in het plaatje dat wij voor ogen hebben.” ‌Michael Miller is de tweede speler in de Helderse clubhistorie die afkomstig is van North Texas State. Tony Worrell, die in de glorietijd van het Helderse basketball furore maakte bij Commodore Den Helder, ging hem voor. Miller was afgelopen seizoen goed voor gemiddeld 10,4 punten (48,7% FG – 36,8% 3-pts) en 5,7 rebounds voor the “Mean Green”.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button