Jeugd

Schatgraven bij de Pannenkoekenvallei

Advertentie:

Wie de afgelopen vijf jaar naar het vliegerfestival op het strand is geweest kan zich vast het onderdeel schatgraven voor kinderen nog wel herinneren. Helaas is er dit jaar geen vliegerfestival in Den Helder, maar het schatgraven gaat door.

De stropdasclub, ooit begonnen door Peter Stins en Nico Sonnemans, die onder meer het schatgraven de laatste vijf jaar op het strand hebben georganiseerd, hebben besloten om dit onderdeel dat altijd zo’n groot succes was door te laten gaan, maar dan op een andere locatie, namelijk bij de Pannenkoekenvallei. Naast het schatgraven zelf staan er de gehele dag drie springkussens en kunnen de kinderen ook bliklopen en skippyballen.

Pappa en mamma’s, opa en oma’s, ooms en tantes, iedereen met kinderen is welkom op 17 augustus bij de Pannenkoekenvallei, De Helderse Vallei 7 te Den Helder. Deze dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Het schatgraven zelf vindt klokslag 14.00 uur plaats. Deelname is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button