112

Steekincident: man en hond gewond

Adverentie

Bij een steekpartij op het Eyserhof in Den Helder zijn maandag een man en een hond gewond geraakt. Drie mensen zijn aangehouden. Een buurtbewoner en een hondeneigenaar hadden rond het middaguur voor een woning ruzie met elkaar. Er ontstond een worsteling waarbij een mes is gebruikt, zo meldt een woordvoerder van de politie.

Bij de worsteling raakten de buurtbewoner en de hond gewond. De man is aangehouden en meegenomen naar het ziekenhuis. De hond is ter plekke behandeld. Twee omstanders die zich bemoeiden met de ruzie zijn ook aangehouden.

Over de ernst van de verwondingen van beide slachtoffers is niet bekend. Waarom de twee mannen slaags met elkaar raakten, is ook nog onduidelijk.

Bron: LOS Mediapartner NH

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button