Uitgaan

Klankschaal ligconcert door Wilma Beers

Advertentie:

Hollands Kroon – Om het seizoen meteen rustig te beginnen, geeft Wilma Beers op zondagochtend 16 augustus een klankschaal ligconcert. Wilma helpt mensen in haar gratis facebookgroep “skip je stress” met meer energie, plezier en veerkracht om te gaan met hun stress.

Klankschalen zijn daarbij een krachtig instrument. Tijdens een klankschaalconcert worden bezoekers door de resonantie van de schalen meegevoerd van denken naar voelen en ervaren. Zorgen over de komende werkweek verdwijnen. Bezoekers ervaren een diepe ontspanning die ervoor zorgt dat het stressniveau verlaagd wordt en dat zij opgeladen kunnen starten na de vakantie.

Het concert is op zondag 16 augustus in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Kosten: €17,50. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via de agenda op wilmabeers.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button