Sport

Op de fiets naar Robbenoord

Advertentie:

De Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 9 augustus de Robbenoordtocht, een fietstocht over een afstand van 80 kilometer. Onderweg is een koffiestop in Wieringerwerf.

De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 8:30 uur. Deze groep rijdt een gemiddelde van omstreeks 22 km. Tevens start er een groep fietsers om 9:00 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets hogere snelheid. Het dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button