Den Helder

76 locaties voor nieuwe bomen ingediend

Advertentie:

Den Helder – De gemeente is aangenaam verrast. In totaal zijn 76 locaties voor een of meer nieuwe bomen voorgedragen. Inwoners konden in mei en juni ideeën doorgeven op de website. Met de betrokkenheid van de inwoners is de gemeente heel erg blij.

Van de 76 ideeën worden er zeker drieëntwintig uitgevoerd. Dat is nu al duidelijk. Van drieëntwintig andere ideeën wordt de haalbaarheid verder onderzocht. En de rest van de voorgestelde locaties leent zich helaas niet voor het planten van bomen. Bijvoorbeeld omdat er kabels en leidingen onder de grond liggen. Of omdat er al andere plannen zijn voor de voorgedragen plek.

De gemeente hoopt eind van dit jaar al de eerste bomen te kunnen planten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button