112

Gewonde na overval in Den Helder, daders gevlucht

Adverentie

Den Helder – Aan de Basstraat in Den Helder heeft donderdagavond 4 augustus omstreeks 23.25 uur een overval plaatsgevonden. Een vrouw was in de steeg overvallen door twee minderjarigen overvallers. Na de overval sloegen de overvallers op de vlucht, de politie heeft in de omgeving gezocht naar de overvallers, maar deze zijn nog niet aangetroffen.

Het slachtoffer van de overval was tijdens de overval ten val gekomen, zij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De minderjarige overvallers hebben gepoogd de tas van het slachtoffer te stelen, dit is niet gelukt. De tas is door de politie meegenomen als bewijsmateriaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button