Hollands Kroon

Start werkzaamheden straten rondom Burg. Mijnlieffstraat Anna Paulowna

Advertentie:

Hollands Kroon – De vernieuwing van een aantal straten rondom de Burgemeester Mijnlieffstraat in Anna Paulowna begint 29 augustus. De straten worden in twee delen opgeknapt. Het eerste deel zijn de straten J. van Gijtenbeekstraat, Van Foreeststraat, Heldringstraat, Raapplein en Pareaulaan nummer 1 tot en met 13. Voor de bewoners van deze straten wordt een inloopavond georganiseerd op 23 augustus.

Deze inloopavond is in de buurtkamer van de stichting Wonen & Welzijn aan de Vreedenhof 66 in Anna Paulowna. De inloop is van 18.30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze inloopavond worden het definitieve ontwerp en de planning gepresenteerd. Er is ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Aanwezig zijn medewerkers van de aannemer, de gemeente en de woningbouwstichting.

Op 29 augustus wordt 7.00 uur ’s ochtends begonnen met werkzaamheden in de J. van Gijtenbeekstraat (nabij nummer 38), in het plantsoen tegen het water. Deze straat is in de eerste week nog bereikbaar. Daarna wordt er een afzetting geplaatst, waardoor het niet meer mogelijk is om door deze straat te rijden. Andere afzettingen worden met borden aangegeven.

Het tweede deel van de werkzaamheden begint in maart 2023. Dit betreft de rest van de Pareaulaan, de straten Molensluis, Burg. Mijnlieffstraat en een klein stukje van de Sportlaan. De bewoners van deze straten worden ruim voor die tijd ook voor een bewonersavond uitgenodigd.

De bewoners worden via bewonersbrieven op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden. Voor vragen kunnen bewoners contact opnemen met de gemeente.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button