Overige

Uilen bij Het Groene Huijs

Adverentie

Hollands Kroon – Door een match op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging brachten Brigitte en Jace van ATJ Owls een bezoek aan Dagbesteding Het Groene Huijs. Onder het genot van een kop koffie genoten de bezoekers van Het Groene Huijs van alle kennis en verhalen over de uilen. De liefde en passie van Brigitte voor deze bijzondere dieren was overduidelijk zichtbaar. Iedereen was erg onder de indruk van de uilen Ahoyka, Jos en Themba.

Als afsluiter mochten de aanwezigen zelfs een uil op de arm nemen. Na enige twijfel heeft bijna iedereen even met Ahoyka of Jos kunnen knuffelen, dit bracht een grote glimlach en ontroering. Als tegenprestatie voor deze donatie ging er een zelfgemaakte taart mee met Brigitte en Jace.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button