Hollands Kroon

Ambtenaren aan de slag tijdens Hollands Kroon Doet!

Adverentie
hollands kroon doet
Samen koekjes bakken (DHfoto)

De medewerkers van de gemeente Hollands Kroon verlieten donderdagmiddag hun vaste werkplek en gingen de gemeente in om te doen, Hollands Kroon doet! Door het hele gebied van Hollands Kroon waren projecten gekozen waar de ambtenaren aan de slag gingen. Bij zorgcentrum Polder Residence en de woonzorggroep Samen werden spelletjes gespeeld, koekjes gebakken, gelezen en voor zo ver het weer het toeliet lekker buiten gewandeld of gefietst.

Zorgcentrum Polderresidence
Aan de Stoomweg in Breezand ligt het prachtige complex van de Polder Residence. Midden tussen de bollenvelden staat een als boerderij vermomde zorglocatie. Vermommen is eigenlijk niet het goede woord, zowel binnen als buiten straalt alles het boerenleven uit, met mooie en leuke oude herkenbare voorwerpen door het hele pand. Aan luxe ontbreekt het de bewoners hier niet, de badkamer is voorzien van een prachtige houten badkuip en in de kelder is zelfs een zwembad. Ook het buitenterrein is prachtig onderhouden met een landelijke uitstraling.

Mevrouw Alders bladert door haar fotoalbum met burgemeester Rian van Dam (DHfoto)

Woonzorggroep Samen
Deze woongroep ligt midden in Anna Paulowna met uitzicht op een school. Het moderne gebouw is voorzien van de laatste snufjes op milieugebied. Op de dag van Hollands Kroon Doet was er zelfs een Amsterdamse televisieploeg om al die snufjes in beeld te brengen. Niet alleen op het gebied van het milieu is het een prachtig pand, ook de binnentuin van het complex is een oase van rust en groen.

Burgemeester Rian van Dam
Bij Woonzorggroep Samen was donderdag ook burgemeester Rian van Dam aanwezig. Op de gang kwam ze mevrouw Alders tegen, die de burgemeester uitnodigde haar kamer te komen bekijken. Al snel zaten de twee te bladeren in de fotoalbums van mevrouw Alders en werden prachtige verhalen over vroeger verteld.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button