Hollands Kroon

Gouden Weken op basisschool Het Baken

Advertentie:

Het schooljaar 2019-2020 is begonnen. Op basisschool Het Baken in Wieringerwerf richten alle leerkrachten zich in de eerste schoolweken op de vorming van de groep. Deze eerste weken worden de ‘De Gouden Weken’ genoemd. Een goede start van het schooljaar is cruciaal voor alle kinderen om zich optimaal te ontwikkelen.

Bij de start van het schooljaar zijn alle groepen op ‘reis’ geweest. De kinderen uit groep 1 en 2 zijn naar speeltuin Het Neshof in Onderdijk gegaan. Voor de kinderen uit groep 3 en 4 stond een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen op het programma.

Vanaf groep 5 mochten de kinderen op kamp naar De Gouwe Droom in Bovenkarspel. De kinderen uit groep 5 en 6 bleven daar een nachtje slapen en groep 7 en 8 bleef twee nachten. In de klas wordt de komende weken verder gewerkt aan een goede sfeer en het opbouwen van onderlinge relaties. Dit gebeurt mede via de aanpak van De Kanjertraining. Daarnaast komen natuurlijk ook de overige schoolvakken weer aan bod.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button