Uitgaan

Swingo bij tweede bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon

Advertentie:

Den Oever – Het Regenboognetwerk Hollands Kroon organiseert zondag 25 februari in het Vikingschip in Den Oever de tweede bijeenkomst. De samenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers in samenwerking met Wonen Plus Welzijn.

De middag start om 14:30 uur, met inloop vanaf 14:00 uur. Op het programma staat een Swingo, dit is een interactieve muzikale bingo. Verder hebben de bezoekers tijd om contact te maken, levensverhalen te delen en plezier te hebben. Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Voor wat lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Het regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf achttien jaar is welkom. Jongere bezoekers kunnen eventueel onder begeleiding komen.

Iedere laatste zondag van de maand vindt van 14:00 tot 17:00 uur een bijeenkomst van het Regenboognetwerk plaats. “We kijken uit naar jou, en bieden een inspirerende, veilige en uitnodigende omgeving”, vertelt Daisy Huisman van Wonen Plus Welzijn. “We gaan door heel Hollands Kroon. In januari zijn we gestart in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Op 24 maart zijn we in Kruiswijk 14a in Anna Paulowna (tegenover het station) en op 28 april in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Hierna toeren we weer naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Wil je aansluiten en meedoen met volgende voorbereidingen dan ben je ook welkom. Samen maken we de vrijwillige inzet nog leuker. Reageren kan via mail: regenboognetwerkhk@gmail.com.

Meer informatie is te vinden via de website www.rnhk.nl of de Facebookpagina Regenboog Netwerk Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button