Den Helder

Verdachten steekpartij blijven langer vastzitten

Advertentie:

De twee verdachten van de steekpartij in Den Helder blijven langer vastzitten. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie aan Regio Noordkop Mediapartner NH Nieuws.

Op 26 augustus vond een steekpartij plaats in het centrum van Den Helder. Wat zich exact heeft afgespeeld in de winkelstraat is nog niet duidelijk. Bij de steekpartij raakten een man en een vrouw dusdanig gewond dat zij allebei naar het ziekenhuis gebracht moesten worden. Een traumahelikopter landde in de buurt om medische assistentie te verlenen.

Motief onbekend
De twee verdachten zijn later die dag aangehouden in een woning in de Breewaterstraat. De rechter heeft donderdag besloten dat de jongste verdachte nog 30 dagen langer vast blijft zitten, de oudere verdachte blijft 90 dagen langer in de cel.

Het voorarrest wordt verlengd omdat het dossier nog niet compleet is. Een woordvoerder van het OM zegt dat er nog onderzoek wordt gedaan naar het motief van de verdachten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button