Walking footbal bij DWOW gaat weer starten

In het kader van ‘Sportdorp Wieringermeer’, in samenwerking met Sportservice Schagen, hebben zowel voetbalvereniging Door Wilskracht Overwonnen Wieringermeer (DWOW) als voetbalvereniging Wieringermeer samen het ‘Walking football’ omarmd om het te organiseren en te promoten. Afgelopen seizoen, eind maart 2019, werd gestart met ‘Walking Football’ bij voetbalvereniging DWOW in Wieringerwerf.

‘Walking football’ houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Doelpunten maken en voorkomen, dat voetbal zo leuk maakt, is het doel naast de gezelligheid om samen sportief bezig te zijn.

Voor de vakantie werd wekelijks op dinsdag door ongeveer tien mannen en vrouwen gevoetbald. De vakantie is achter de rug en vanaf dinsdag 10 september wordt het weer wekelijks georganiseerd. Walking football is voor iedereen van 65 jaar of ouder. Om 10.00 uur verzamelen in de bestuurskamer van DWOW voor een bakje koffie en om 10.30 uur wordt, na een warming-up, een partij met elkaar gespeeld.

Meer info bij Ron Vogelzang, tel. 06-22015390.

Mobiele versie afsluiten