Cultuur/NatuurUitgaan

Jeroen Zijlstra start het seizoen van De Cultuurschuur

Wieringerwerf – Nog een week en dan start het theaterseizoen van de Cultuurschuur. Na het totale stilvallen dit voorjaar een spannende stap om op aangepaste wijze de draad weer op te pakken. Een noodzaak voor artiesten, die graag weer wat inkomsten hebben en een zegen voor het publiek, dat weer mag genieten van liveoptredens.

De Cultuurschuur is zeer vereerd dat Jeroen Zijlstra op 12 september de aftrap doet van dit bijzondere seizoen. Achter de toetsen, blazend op zijn trompet en vooral zingend brengt hij een mooi programma op het podium. Veel zal een verrassing zijn, maar het zal zeker “machtig mooie muziek” zijn.

Jeroen durft het aan; een keer om 19:30 en nog eens om 21:30 uur. Dus bestel snel de laatste kaarten door een mailtje naar reserveringen@decultuurschuur.nl. Op de website www.decultuurschuur.nl staat alle informatie voor alle voorstellingen, concerten, films en andere evenementen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button