112Video

Twee mannen aangehouden voor gewelddadige dood 62-jarige vrouw (update)

Den Helder – De politie heeft zaterdagochtend een levenloos lichaam aangetroffen in een woning aan de Balistraat in Den Helder. Vooralsnog wordt uitgegaan van een misdrijf, zo laat de politiewoordvoerder weten.

Een ambulance ging ter plaatse nadat er een melding was binnengekomen dat er iemand onwel was geworden. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de hulp kwam te laat. Bij aankomst in de woning bleek de persoon al te zijn overleden. De politie gaat uit van een misdrijf en is begonnen met nader onderzoek.

Update
In de loop van zaterdagmiddag heeft de politie laten weten dat het slachtoffer een 62-jarige vrouw uit Den Helder is. Zij is, zoals al werd vermoed, door geweld om het leven gekomen. Twee mannen uit Den Helder (36 en 63 jaar) zijn aangehouden. De politie onderzoekt welke rol zij hebben gespeeld bij de dood van vrouw.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button