Uitgaan

Alex de Vries houdt lezing in Kunsthal 45

Advertentie:

Den Helder – Kunsthal 45 organiseert zondag 24 maart om 15:00 uur een lezing door Alex de Vries. Onderwerp van de lezing is ‘Bank en Bijzettafel – CWM Dolk en de Kunstuitleen.’

Alex de Vries (Erica, 1957) publiceert over beeldend kunstenaars. Voor online kunstmagazine Mister Motley schrijft hij sinds 2015 over zijn atelierbezoeken. In 2022 verscheen daarover een selectie van dertig artikelen in het boek ‘Weten wat je ziet’ bij Uitgeverij De Zwaluw in Den Haag. De lezing maakt onderdeel uit van de expositie Uitgelicht, de Kunstuitleen XL, die tot 5 mei iedere donderdag tot en met zondag te bezoeken is tussen 13:00 en 17:00 uur.

De lezing vindt plaats in Kunsthal 45, gevestigd aan Spoorstraat 128 in Den Helder. Meer informatie is beschikbaar via info@kunsthal45.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button